Frases fetes^^

viernes, 29 de abril de 2011

TORNADA DE LONDRES!

Abans d'anar a Londres, només pensava en poder pujar a la nòria, ja que tenia moltes ganes de veure el paisatge de Londres des d'allà dalt.
Com vaig poder comprovar, donar tota la volta amb la nòria es tarda mitja hora, però quan estàs ben bé a dalt de tot, és impresionant el que es pot veure i de la manera com veus la gent des d'allà. Un cop dins, em vaig adonar que des de baix es veia molt petita ja que hi vam caber tots i jo ho veia molt petit i no ho tenia clar, i després d'haver-hi entrat tots encara sobrava espai per a més persones.
La nòria, és una de les coses que més em va agradar de Londres, però anar-hi va valer la pena, ja que és molt gran i hi ha moltes coses per veure-hi i un paisatge molt peculiar.

martes, 5 de abril de 2011

LONDRES =) Viatje fi de curs !!!


El dia 11 d’abril, anirem tot 4t ESO a Londres per poder realitzar el nostre treball de recerca havent vist els llocs dels quals havíem de buscar informació. 
Gràcies a aquesta sortida, podrem visitar molts llocs que ens agradaria molt veure, practicarem l’anglès, veurem i aprendrem coses i tradicions de Londres que no ens hauríem imaginat mai.
El que més il·lusió em fa veure són: el Big ben i la nòria, que ens han dit que hi pujarem i em fa molta gràcia poder-hi anar.
Serà l’últim any amb tots els companys de classe, els trobaré molt a faltar!